OSMANİYE / MERKEZ - Ertuğrul Gazi İlkokulu

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış oldukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Şbt

Okulumuz velilerine okulumuz Rehber Öğretmeni Atike Basu ÇİL tarafından 'Teknolojik Bağımlılık ve Siber Zorbalık' konulu seminer düzenlendi. Çocuklarımızı Teknoloji bağımlılığından ve siber zorbalıktan nasıl koruyacağımıza dair bilgiler verildi. Rehber öğretmenimiz Atike Basu ÇİL'e vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimize Mahremiyet Eğitimi Verildi.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi Tarafından SAĞLIKLI YAŞAM Konusu İşlendi. Okulumuz Rehber Öğretmeni Atike Basu ÇİL, sağlıklı ve sağlıksız beslenme, harektli yaşam, ekran süresinin azaltılması ve kişisel temizlik hakkında öğrenci ve öğretmenlerimizi bilgilendirdi.

Nis

Ekm